(in collaboration with Zissis Kotinis Ioannis Baltogiannis, Katerina Kritou, Nikolaos Platsas).

Οι λειτουργίες της κατοικίας οργανώνονται σε δύο κτηριακούς επιμήκεις επάλληλους όγκους, παράλληλους με την κλίση, που περιέχουν ανάμεσα τους σε ζώνες την αυλή και την πισίνα, αφήνοντας μπροστά από τον κατώτερο και πιο ιδιωτικό όγκο των υπνοδωματίων ένα ανοιχτό μπαλκόνι προς τη θέα, Η απλή αυτή διάταξη διασχίζεται από μία κάθετη σκάλα που συνδέει όλα αυτά τα μέρη του σπιτιού μεταξύ τους λειτουργώντας έτσι ως κατακόρυφη είσοδος και διασφαλίζοντας την επικοινωνία στην εξέλιξη της οικίας από άνω προς τα κάτω. Η κλίμακα προσδίδει θεατρικότητα σε όλους τους ανοιχτούς χώρους, καθώς επίσης προσφέρεται και ως κάθισμα/ χώρος στάσης που εποπτεύει. Όλο το συγκρότημα εγκιβωτίζεται. Παράλληλα με την κλίση οι κτιριακοί όγκοι είναι αυτοί που δημιουργούν μαζί και την μάντρα, ενώ κάθετα σε αυτήν δύο παράλληλοι μαντρότοιχοι επικλινείς εγκιβωτίζουν το σύνολο του συγκροτήματος. Την κλίση των τοίχων αυτών ακολουθούν και τα φυτεμένα δώματα έτσι ώστε το σπίτι να μεταλάσσεται σε διαμόρφωση εδάφους παρόμοια με τις ξερολιθιές του κυκλαδίτικου τοπίου.